タルト生地の作り方2

by yko, 2014年11月17日

アイボリー色に着色した粘土を棒状に伸ばし、

前回作った原型の上に広げます。

Stretched the colored clay to ivory to rod-shaped,
Spread on top of the prototype that was made last time.
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厚さは1〜0.6mm程度。

Thickness is about 1~0.6mm.

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伸ばした状態。

ツチノコみたいですね^^;

Stretched state.
Caterpillar seems I ^^;

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凹凸がキレイな箇所を選び、幅4mm程度のテープを切り出します。

Irregularities select a beautiful place, I will cut the tape having a width of about 4mm.

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底辺が18mm程度の絞り出しの金口を用意します。

Base will provide the Kanaguchi of squeezing of about 18mm.

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水を金口に薄く塗り、テープを巻き付けます。

先端に向かって細くなるので、タルトの広がりの形状が表現できます。

The paint thinner the water to Kanaguchi, Wrap the tape.
Since becomes thinner toward the tip, the shape of the tart spread can be expressed.

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