チーズケーキ

by yko, 2014年11月7日

ピーコック模様が美しいチーズケーキです。

cheescake

チーズケーキの作り方

 

始めに、チーズスフレ部分の方をつくります。

消しゴムを5mm程度にスライスして、直径5mmの丸形に抜きます。

ステッドラーのシャープペンの頭を使いました。

How to make cheese cake

First, I will make towards the cheese souffle part.

Eraser was sliced to about 5mm, and then unplug the round with a diameter of 5mm.

I used the sharp pen of the head of Staedtler.

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ぎゅっと押し付けて抜きます。

Tightly and pressed to unplug.

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型の出来上がり。

Type and ready to serve.

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黄色の粘土を型に入れ、丸い棒で押し出して抜きます。(写真は抹茶ムースの粘土を使用)

Put the yellow clay to mold, and unplug by extrusion in the round bar.(The photograph is a clay of green tea mousse)

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ムースの下のスポンジ部分は、石樹粘土の黄土色を1.5mm程度の厚さにして、

同じシャーペンの頭でくり抜き、乾かした後にムースと接着します。

Sponge the lower part of the mousse, and the ocher stone tree clay to a thickness of about 1.5mm,

Drilled at the beginning of the same pencil, and then bonded to the mousse after dry.

 

側面、上面、全体をヤスリで整えます。

prepares the side, top, the whole file.

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スポンジ部分を黄土色で着色します。

I colored the sponge part in ocher.

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水分はこまめにティッシュで取り除きます。

窪みに絵の具が溜まるので、スポンジの気泡の濃淡が表現できます。

Moisture can I remove frequently with a tissue.
Since the paint in the recess is accumulated, shades of bubbles sponge can be represented.

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スポンジが出来たら上面のピーコック模様を描きます。

書き方はまた次回。

 

I draw the top of Peacock pattern When the sponge is possible.

Writing is also next time.


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