タルト生地の作り方1

by yko, 2014年11月11日

 

ネットであまりみかけなかったので、

yko流タルト生地の作り方をご紹介します。

Because you did not seen much on the net,
I will introduce how to make a yko flow tart dough.

 

 

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タルトの側面の型を作ります。

直径1mmのワイヤーを真っすぐに伸ばし、2cmにカットします。

紙の上に両面テープを貼り、その上に隙間無く並べます。

I will create a type of side of the tart.
Stretched to straight wire with a diameter of 1mm, and then cut into 2cm.
And bond the double-sided tape on the paper, and arranged without any gap on it.

 

miniture_IMG_1552

型を取ります。

写真はブルーミックスとおゆまる。

I will take the type.

Photo Blue mix and Oyumaru.

miniture_IMG_1553

ブルーミックスはかなり細かいところまで原型をトレースします。

並模様の凹みがはっきり出ますが、型が上手く作れていないと、きれいなタルト生地模様が難しいです。

おゆまるの方が適度に原型の隙間をぼかしてくれるので、

私ははおゆまるの原型を使っています。

 

Blue mix will trace the prototype until fairly small place.
You out of the ordinary pattern dent is clear, but when the type is not make well, is difficult beautiful tart fabric pattern.
Because the people of Oyumaru is me moderately blurred the gap of prototype,
I am using a prototype of Oyumaru.

 


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